Praktisk information

Praktisk information

Her på denne side vil du kunne læse praktisk information om Odense Spa & Wellness. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål her. Så kontakt os via vores kontakt-formular.

Hvornår åbner Odense Spa & Wellness?

Vi har endnu ikke det hele på plads, men vi arbejder på det – vi forventer at åbne i efteråret 2024.

Hvor ligger Odense Spa & Wellness?

Vi er endnu ikke åbnet, da vi stadig er på udkig efter de perfekte lokaler. Vi har fokus på at vores spa og wellness center skal ligge i Odense, og gerne så centralt så muligt.

Hvad med hygiejnen ved Odense Spa & Wellness?

Vi har stort fokus på at hygiejnen er helt i top. Vi rengør spa og wellness-rummet i mellem hver kundegruppe. Udover at der vil være klor i vandet og et ozonator-anlæg i spa-badet, som slår bakterier ihjel, bliver vandet også skiftet helt i mellem hver kundegruppe. Derudover skal alle gæster i bad og vaske sig inden brug. Vi er underlagt en række regler og kontroller for at leve op til at hygiejnen skal være helt i top.

I siger man skal i bad inden. Går det udover min tid?

Nej, det går ikke udover din tid i spa og wellness-rummet. Vi har omklædningsrum med brusebad, som man skal benytte inden man kommer ind i ens private rum. Vi anbefaler derfor at man kommer mindst 15 min. før ens bestilte tid.

Er det et spa eller jacuzzi I har?

Et spa og jacuzzi er faktisk det samme. Jacuzzi er bare et spa mærke, som har brandet sig virkelig godt igennem årene. Derfor tænker mange at hvis det er et udespa, så hedder det jacuzzi. Vores spa er ikke et jacuzzi, men det er luksus udendørsspa, som blot står indenfor. Grunden til at det er et udendørsspa, som vi bruger indenfor, er at det er stort, lækkert og har mange forskellige funktioner. Læs mere om vores spa under faciliteter.

Er det et spaophold I tilbyder?

Typisk forbinder man et spaophold med en overnatning – og nej, der er ikke nogen overnatning inkluderet. Men det er et spaophold ved Odense Spa & Wellness i form af at man har sit eget spa og wellness-rum i den bestilte tid. Dertil er man velkommen til at opholde sig i loungen både før og efter sit spaophold.

Må alle bruge jeres faciliteter?

Som udgangspunkt ja. Dog skal man være opmærksom på, at det generelt frarådes at gå i infrarød sauna hvis man er gravid, har pacemaker, har lupus eller tager receptpligtig depotmedicin, i så fald skal egen læge kontaktes.

Kontakt

Kontakt os gerne meget om din mening, så vi kan forme din perfekte spa oplevelse. Brug kontaktformularen på siden Kontakt.

Om Odense Spa & Wellness

Odense Spa & Wellness er et nyt spa og wellness center i Odense med fokus på afslapning, velvære og nærvær. Spa centret forventes at åbne i efteråret 2024.